Eidvegen - Vår nye storsatsning

Nå utvikler Ringjord eiendommen i Eidkjosen til å bli et kraftsenter for elektrotjenester.

I 2018 kjøpte Ringjord eiendommen i Eidkjosen, med et spesifikt mål om å satse mot maritim sektor, og i 2020/21 var Ringjord Maritim i gang for fullt. Nå er «spaden i jorda» for å utvikle første del av fremtidsvisjonen:

Et kraftsenter for elektronæring på land og vann, med egen dypvannskai for drop-in. Flere nye bygninger er planlagt på tomten – og disse skal romme fagområdene i Ringjord, men også andre naturlige leietagere.

Flotte nyoppussede lokaler

Ringjord Elektros hovedkvarter i Eidvegen er allerede pusset opp til flotte, topp moderne lokaler – men det er planlagt flere nye nabobygg i tillegg, blant annet med tanke på økt maritim virksomhet og utleie til annen næring.

De moderne maritime elektrokundene kommer ikke på kontoret – de legger til kai

Med de naturgitte forholdene for maritim virksomhet i Eidkjosen, og med egen dypvannskai på eiendommen, ligger alt til rette for en helt ny hverdag for spesielt de maritime kundene. I stedet for å ligge til kai et annet sted og måtte få fagfolk med bil dit, vil båteier eller rederi kunne legge til båten til kai hos oss for maritimt vedlikehold, reparasjoner, installasjoner og så videre. – Det kan være formidable kostnader for en båteier å båten liggende ved kai, når man skulle vært på havet, sier Jostein Pettersen som er leder av Ringjord Maritim.

Ringjord Maritim
Service, kontroll og vedlikehold av fiskefartøy

 

Det er planlagt en større oppgradering av eksisterende kai, slik at logistikken rundt maritime reparasjoner og installasjoner blir unik.

Skipselektro, skipselektronikk og havbruk

Ringjord Maritim tilbyr i dag hele tjenestespekteret innenfor maritim elektro. Med dyktige fagfolk, utfører vi elektro, elektronikk, automasjon og salg av utstyr over hele vår region til store og små kunder.

Bildegalleri:

nb_NONorwegian

Vakttelefonen er tilgjengelig utenfor ordinær åpningstid frem klokken 24:00, 7 dager i uken. Ved evt. utrykning tilkommer ekstra kostnader og gebyrer.

Ringjord - et trygt valg.

Post og besøksadresse:
Eidvegen 696, 9105 Kvaløya

Ringjord