Om Ringjord Elektro AS

Historie

Ringjord Elektro AS ble etablert som enkeltmannsforetak våren 1995 av Halgeir Ringjord. Vårt første oppdrag var installasjon i ei hytte i Kattfjord utenfor Tromsø.
Etter hvert kom det til en lærling og en montør. Montøren var Stig Lockertsen, stappfull av erfaring og god kompetanse. Stig er i dag medeier i bedriften.

Mot slutten av 90 tallet og utover 2000 tallet hadde vi godt med oppdrag. Mange faste kunder, som stadig kom tilbake når det var behov for elektriker. Vi ble etter hvert flere ansatte.
I år 2000 kom også unge lovende Øyvind Pettersen til oss. Nyutsprunget montør fra Siemens i Tromsø. Øyvind var allerede den gangen godt vant med å arbeide, og hadde med seg mengder av godt humør. Han er med fremdeles, og eier sin del av bedriften.

I 2006 fikk vi inn Jonas Eriksen som lærling. Jonas er også en lokal gutt i området, med lange linjer helt tilbake til Vikingtiden … bortimot. Han tok etter hvert fagbrev og ble fast ansatt etterpå. Jonas er fortsatt med oss som saksbehandler/Ingeniør. Nå i moderne tid har også Jonas en eierandel. Ung og lovende, og alltid glimt i øyet.

Så er vi kommet til 2012. Da kom Spider Industrier og Haneseth Gruppen på banen, og det endte med oppkjøp. Altså, vi ble kjøpt opp. Dessverre så ble ikke dette slik man hadde ønsket og sett for seg. I 2015 sa Halgeir Ringjord opp sin jobb i Spider. Etter noen runder med sondering i arbeidsmarkedet ble det ny etablering av Ringjord Elektro AS.

Ringjord Elektro AS i dag

Pr. november 2017 er vi 15 ansatte. Med lærlinger, montører og ingeniører.
Vårt fokus er selvfølgelig kunden. Men det er også viktig at de ansatte skal trives og skal få utvikle seg i lag med bedriften, og at de skal bli hos oss. Det tror jeg vi har lykkes godt med. Trivsel på arbeidsplassen er et must for å kunne gjøre en god jobb, og for å få fornøyde kunder. Vi opplever stadig at våre kunder tar kontakt med oss igjen når det er behov for elektriker. Dette etter både 10 og 20 år, og snart 25 år i markedet. Mange faste kunder er for oss et kvalitetsstempel.

Vi har kontorer i Kaldfjord i Tromsø. Det meste av arbeidet foregår i området Tromsø. Men har spesialoppdrag i hele landsdelen, fra Honningsvåg til Bergen. Mye av dette med termografering og varmekabelsøk. Her har vi en av landets aller beste på vårt lag. Et spesialoppdrag hadde vi også på Bahamas av alle steder.  Fantastisk!

Vi kjører på videre, og planlegger å ansette en automatiker, og en automasjonsingeniør. I fremtiden ser vi for oss et økt fokus på energi- sparing og rådgiving. Det vil komme mere solcelleanlegg, også her i det kalde nord. Batteribanker for å ta vare på energien, er underveis. Da kan man også bruke energien når det måtte passe kunden. Fremtiden er svært spennende, og god kompetanse er et must. Vi gleder oss!