Termografi – moderne feilsøking

Termografi

Har du problemer med en varmekabel som ikke virker? Da kan det være brudd eller annen feil på varmekabelen. Det kan være en produksjonsfeil i kabelen, at varmekabelen har fått for mye juling under utlegging eller andre ting som forårsaker dette. Ofte er det svært kostbart og tidkrevende å fjerne fliser og det som måtte ligge over, for deretter å legge nytt. Det kan være en også være under et kostbart parkettgulv, oppkjøring/parkering eller andre steder med varmekabel.

Ta heller kontakt med oss for hjelp. Vi har kjøpt et supermoderne termografikamera av ypperste merke og annet spesialutstyr for denne typen arbeid, og sparer kunden og forsikringsselskaper for store summer hvert år. Du kan ta opp akkurat den flisen som ligger over feilstedet, eller ta opp akkurat det stedet i oppkjørselen der varmekabelen er ødelagt. John-Endre finner feilen!

Vår termografitekniker er kanskje den aller beste i landet. Og han er her hos oss! John-Endre har mange års erfaring med denne typen arbeid. Brukes av flere varmekabelprodusenter og forsikringsselskap og tar også oppdrag for andre elektroinstallatører. John-Endre har vært på oppdrag i både Nordland, Troms og Finnmark. Ofte kan han fortelle deg hvordan prosessen er i forhold til hvilken type forsikring som kan gjelde hos deg. Nyttig!

Termografering er en forebyggende måte å oppdage feil i teknisk utstyr på. Ved bruk av termografering, kan man oppdage feil i forkant, før situasjonen blir kritisk og man kan få uønsket stopp i produksjonen eller bruk av utstyr. Vanlige feil som varmgang i koplinger, overbelastninger etc. avdekkes ved termografering. Varmgang som igjen kan føre til brann i tavler vil lettere unngås ved jevnlig termografering. Vi utarbeider rapport etter endt termografering som viser tilstand på termografert utstyr.

For oppdrag med termografering har vi egne timesatser.

Ta kontakt og fortell oss om dine behov. Så finner vi ut av dette i fellesskap.