Elkontroll redder liv!

Ringjord
Ringjord
Våre sertifiseringer

 

  • NEK 405 - 1 Termografi
  • NEK 405 – 2 Bolig
  • NEK 405 – 2-3 Tilstandsrapport Avhending
  • NEK 405 – 3 Næring
  • NEK 405 – 3B Landbruk
  • NEK 405 – 4 Sertifisert foretak

Elkontroll for boliger, sameier/borettslag, landbruk og næringsbygg

Norge er ett av de landene i verden hvor det brenner mest, og hvor flest mennesker omkommer i brann. Fire av ti boligbranner i Norge kommer av feil på det elektriske anlegget eller feil bruk av elektriske apparater.

Ringjord Elektro utfører elkontroll av boliger, sameier/borettsalg, landbruk og næringsbygg. Når kontrollen er fullført, utarbeider vi en tilstandsrapport for anlegget med en oversikt over eventuelle feil og mangler. Vi gir også anbefalinger for forbedringer.

Ringjord Elektro er godkjent etter NEK 405-2-3 som omhandler tilstandsrapport av bolig før salg. Dette gir deg som skal selge bolig den nødvendige tryggheten ved et boligsalg at kjøper er klar over tilstanden på det elektriske anlegget før det blir solgt.

Ringjord

Ved å gjennomføre en elkontroll, kan du unngå skader og brann. La en av våre elektrikere gå gjennom det elektriske anlegget og avdekke eventuelle feil og mangler. Husk at selv små feil kan få store konsekvenser, både helsemessig og økonomisk

Ta kontakt for mer info og eventuelt ønsket tidspunkt for en elkontroll av ditt anlegg!

nb_NONorwegian
Ringjord

Vakttelefonen er tilgjengelig utenfor ordinær åpningstid frem klokken 24:00, 7 dager i uken. Ved evt. utrykning tilkommer ekstra kostnader og gebyrer.

Ringjord - et trygt valg.

Post og besøksadresse:
Eidvegen 696, 9105 Kvaløya