Elektro bedrift

En effektiv elektropartner for bedrifter i vår region

For en bedrift er det viktig å ha en elektropartner som stiller opp raskt og løser oppgavene effektivt. Produksjonen eller kundene venter ikke. I Ringjord Elektro løser vi små og store bedriftsoppdrag hver eneste dag for bedrifter i alle bransjer.

Vår topp moderne servicebilflåte lar oss løse nær sagt alle typer oppdrag raskt og svært effektivt for din bedrift. Våre biler er «rullende lager», og vi lagerfører det aller meste av nødvendige komponenter og utstyr, slik at vi kan løse problemer og utføre selv komplekse installasjoner uten at deler må hentes på annet vis.

Jonas Eriksen
Avd. leder Elektro

Tlf. 91 90 90 96
[email protected]

Bedrift

Utendørs

Kurs/annet

FSE-kurs for bedrifter

Har bedriften husket årlig pålagt kurs for instruert personell/FSE-kurs?
Ringjord tilbyr bedrifter kurs og opplæring i våre flotte kurslokaler på Eidkjosen.

Bedrifter med større anlegg og tavler, skal gjennomføre årlig kursing i sikkerhet ved arbeid på anlegget. Kurset tar for seg de kravene og arbeidsmetodene som beskrives i FSE-forskriften. Elektrofagfolk og andre som utfører drift og vedlikeholdsoppgaver på elektriske anlegg (instruert personell), skal ha FSE-opplæring minimum hver 12. måned.

• Skreddersydde opplegg for din bedrift
• Kurset ledes av våre dyktige fagfolk

nb_NONorwegian
Ringjord

Vakttelefonen er tilgjengelig utenfor ordinær åpningstid frem klokken 24:00, 7 dager i uken. Ved evt. utrykning tilkommer ekstra kostnader og gebyrer.

Ringjord - et trygt valg.

Post og besøksadresse:
Eidvegen 696, 9105 Kvaløya