Kontakt oss

Automasjon

Automasjon for industri og næring i nord

Ringjord har høy kompetanse og lang erfaring innenfor hele spekteret av automasjonstjenester for industri og næring.

Vi kan hjelpe deg hele veien fra planlegging til overlevering av ferdig anlegg - og yte deg servicen du trenger i årene som følger.

Smartere. Enklere. Bedre. Automasjon handler om å optimalisere og forbedre alt i fra produksjonslinjer til styringssystemer i industri og samfunn. 

Utviklingen er rivende innen alle typer automasjon, og vi er stolte over å være langt fremme. Våre dyktige fagfolk bistår industri- og næringskunder over hele vår region, med de samme verdiene som Ringjord er kjent for: Trygghet. Kvalitet. Forutsigbarhet.

Industri- og næringsautomasjon
Automatisering av prosesser i industri- og næringsanlegg gir ofte bedriften store økonomiske fordeler i form av reduserte kostnader, større driftssikkerhet, økt produksjon og enklere drift. Det er ikke uvanlig at investeringene i automasjon betaler seg selv inn i løpet av kort tid.

Byggautomasjon
Enten det bygges nytt eller skal rehabiliteres, så er byggautomasjon i dag et sentralt område i prosessen. Fra styring og kontroll av de tekniske systemene i et bygg, til energioptimalisering og avanserte SD-anlegg som gir huseier full kontroll over byggets mange elektriske komponenter. Vi kan bidra med hele spekteret fra planlegging til ferdig installerte løsninger.

Glenn Hansen
Avd. leder Automasjon

Tlf. 91 90 90 37
[email protected]

Automasjon

Rådgivende

Ringjord

Automasjon

Elektroinstallasjon

Rådgivende

nb_NONorwegian
Ringjord

Vakttelefonen er tilgjengelig utenfor ordinær åpningstid frem klokken 24:00, 7 dager i uken. Ved evt. utrykning tilkommer ekstra kostnader og gebyrer.

Ringjord - et trygt valg.

Post og besøksadresse:
Eidvegen 696, 9105 Kvaløya