Kontakt oss

Om oss

Ringjord en bedrift med base i Eidkjosen, på Kvaløya utenfor Tromsø som ble etablert i 1995. Herfra jobber i dag ca. 30 ansatte innenfor elektro, industri, automasjon og maritim skipselektro- og elektronikk, samt havbruk og øvrig maritim infrastruktur.

Ringjord er bygget sten på sten over 25 år, og fremstår nå som et solid, velrenommert lokalt selskap som tilbyr høy faglig kompetanse og leverer tjenester for private, bedrifter, industri og maritim næring.

Trygghet. Kvalitet. Forutsigbarhet.

De de to første årene var Ringjord et enkeltmannsforetak, deretter som AS med Halgeir som eneaksjonær. Ringjords første oppdrag var i påsken 1995. Installasjon på hytte i Kattfjord på Kvaløya.  

Alle selskap har en enkel start, så også Ringjord.  

Det startet opp med hjemmekontor på kjøkkenbordet med de utfordringer det førte med seg og det var begrepet «tæring etter næring» som var hovedparolen. Lærerikt var det også å forholde seg til bank og offentlige myndigheter og de krav som ble stilt derfra. Denne læringa og erfaringa kommer godt med i dagens situasjon hvor vi opplever et fungerende samfunn med en god og profesjonell offentlig sektor som gjør en utmerket samfunnsinnsats. 

Det var hele tiden stigning i programmet i Ringjord. Stuebordet ble byttet ut med garasjen på Kvaløysletta, før veien gikk til Polarstrand Brygge ved Åsland. Utviklingen var positiv, og det ga Ringjord muligheten til å bli eier av brygga. Dette ble etter hvert for smått og vi flyttet over til eget bygg i Eidkjosen, vegg i vegg med Eide Handel.

Der var vi til også dette ble for trangt og vi flyttet over til Kaldfjorden hvor vi har leid frem til i dag.  

Tilbake i Eidkjosen
Nå har Ringjord flyttet tilbake til Eidkjosen og etablert seg i eget, nyoppusset og moderne bygg på en fantastisk eiendom ved sjøen, med egen kai som gir oss gode muligheter til å utvikle den maritime delen av oss på en skikkelig måte.

På denne nye eiendommen har vi store planer om en god, bærekraftig og trygg utvikling. Ringjord har alltid vært et selskap som har som målsetting å gjøre gode vurderinger og levedyktige beslutninger, som gjør oss kvalifisert for å gå inn i de neste 25 årene, til glede og nytte for våre kunder og oss selv. 

Det er alltid en utfordring og en vanskelig øvelse å kombinere dynamikk, vekst og utvikling med gode forsiktighetsprinsipper og «synske» er vi jo ikke, men pågangsmot og kunnskap – det har vi. 

I 2012 kom vi til at vi ville søke samarbeide med en større aktør, noe som førte til at vi ble kjøpt opp av Spider. Der var vi i tre år og mener vi gjorde en solid jobb med utviklingen av det selskapet, før trangen etter å drive i egen regi for fullt kom over oss og vi reetablerte Ringjord Elektro AS, med den forskjellen at vi nå var flere eiere.

Tiden i Spider var lærerik og nyttig og vi tror, nok en gang i all beskjedenhet, at vi utgjorde et positivt element i Spider den tiden vi var der. 

Ringjord har alltid vært opptatt av å utvikle nye dyktige fagfolk og har alltid hatt sterkt fokus på lærlinger.

Ringjord Elektro
- 25 elektriske år

Den første som ble ansatt i Ringjord, var en lærling. Et par år etter dette kom Stig O. Lockertsen på plass. Etter det kom Øyvind Pettersen i 2000 og Jonas Eriksen begynte som lærling i 2006. Sistnevnte har hatt en svært god utvikling til glede for kunder og kolleger. Han tok fagbrev som elektriker og senere saksbehandler. I dag finner en Jonas i rollen som Ringjords NK. Siden vår nabo – Eide Handel – kjører med uttrykket «heimelaga», kan vi godt si at Jonas er «heimeavla». 

Vår utvikling og vekst gjennom mange år, med fokus på kvalitet og ordentlig forretningsførsel, har medført at vi har utviklet og utvikler oss på flere fagområder innen vår profesjon hvor vi etter hvert leverer kunnskap og kvalitet på en rekke områder, til nytte og glede for våre kunder, men også med tanke på å utvikle de beste medarbeiderne innen faget i den erkjennelsen at «lysten driver verket», noe som resulterer i kvalitet. 

Vi ser frem til å være den foretrukne leverandør innen fagfeltet i årene fremover og gleder oss til fortsatt å gjøre en god jobb med gode kvaliteter. Flere av våre kunder har vært med oss gjennom alle disse årene.

Mange takk til alle, både våre gode og trofaste kunder og også våre gode medarbeidere og velkvalifiserte leverandører.  

Vi står på i disse utfordrende tidene og ønsker alle våre forbindelser alt godt og Ringjord satser på å få være din foretrukne leverandør i årene fremover

Noen øyeblikk fra vår hverdag...

nb_NONorwegian

Vakttelefonen er tilgjengelig utenfor ordinær åpningstid frem klokken 24:00, 7 dager i uken. Ved evt. utrykning tilkommer ekstra kostnader og gebyrer.

Ringjord - et trygt valg.

Post og besøksadresse:
Eidvegen 696, 9105 Kvaløya

Ringjord