Kontakt oss

Elektro privat

Trygghet. Kvalitet. Forutsigbarhet.

Det elektriske anlegget er noe av det viktigste i boligen din, og skal være trygt og funksjonelt i mange år for deg og familien din. Vi kan hjelpe deg med alle typer installasjoner i hjemmet ditt.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Våre dyktige og erfarne fagfolk bistår deg gjerne med å gjøre de riktige valgene – til avtalt tid, pris og med den høye kvaliteten og servicegraden Ringjord er kjent for. 

Du skal være fornøyd med løsningene i mange år, og våre installatørers erfaringer kan være gode å ha. Samarbeidet med deg som kunde er viktig for oss, og du kan være sikker på at vi strekker oss langt for å gi deg god kundeopplevelse fra A til Å.

Vi kan både inspirere - og levere!

Har du ønsker, men vet ikke helt hva du vil ha? Eller lurer på hva som er mulig i ditt hjem? Våre installatører har kunnskapen du trenger, og kan i mange tilfeller digitalt lage skreddersydde tilbud og forslag løsninger der og da – hjemme hos deg.

Sammen kan dere se på ulike løsninger, og tilpasse det til ditt behov.
Snakk med oss!

Jonas Eriksen
Avd. leder Elektro

Tlf. 91 90 90 96
[email protected]

Bolig

Uterom

Hytte/fritid

Øvrig

Aktuelle tema

Boligmappa - ditt servicehefte for boligen

Alt arbeid vi gjør blir utførlig dokumentert, og legges rett i Boligmappa. Se våre sider om boligmappa her.

KNX Smarthus - neste nivå!

Vi er sertifisert KNX-partner. KNX-systemet representerer det ypperste innen Smarthusteknologi, energioptimalisering, stabilitet og funksjonalitet. Snakk med oss om ditt Smarthusbehov!

Visste du at

I tillegg til å styre alle husets funksjoner, egner KNX-systemet seg svært godt til å integrere alarm, brann- og sikkerhet? Siden KNX er en kablet løsning, er det ingen batterier å bytte eller forstyrrelser i trådløse overføringer.
Spør oss om smarthus

Vi leverer effektiv service!

Våre moderne servicebiler har et varelager med standarddeler, noe som gjør at vi kommer raskt i gang med jobben. Når vi kjenner oppdraget i forkant tar vi også med oss alt vi vet vi vil få bruk for.

For våre kunder betyr at jobben utføres raskt og effektivt. Vi har også har gode avtaler med våre grossister som gjør at vi flere ganger om dagen kan få tilkjørt varer til arbeidsstedet kostnadsfritt.

Ringjord

 

Til avtalt tid
Vi legger stor vekt på at en avtale er en avtale. Våre montører er presise og vil komme til avtalt tid og sted. Skulle det komme hindringer i veien, vil vi kontakte deg i god tid.

Mobiltelefonen gjør at vi til enhver tid er tilgjengelig. Noen ganger må derfor våre montører snakke med andre kunder. Handsfree gjør at vi kan arbeide mens vi snakker, men blir det nødvendig med lengre samtaler vil denne tiden alltid bli trukket fra når timer beregnes.

Feil på varmekablene?
Ikke riv opp gulvet, ring oss først!

nb_NONorwegian
Ringjord

Vakttelefonen er tilgjengelig utenfor ordinær åpningstid frem klokken 24:00, 7 dager i uken. Ved evt. utrykning tilkommer ekstra kostnader og gebyrer.

Ringjord - et trygt valg.

Post og besøksadresse:
Eidvegen 696, 9105 Kvaløya