Ringjord Maritim​

Et hav av kompetanse og løsninger for skip, havbruk og øvrig maritim virksomhet.

Din totalleverandør innen maritim elektro

Ringjord maritim har en fantastisk beliggenhet i forhold til tjenester mot fartøy. Av tjenester kan vi tilby komplette løsninger innen maritim elektro og elektronikk. Våre dyktige ansatte på elektro og elektronikk er tilgjengelig frem til kl. 24:00 – 7 dager i uken gjennom vår vakttelefon.

I samarbeid med Nordplast kan vi tilby dypvannskai og båtoppsett opptil 45 fot samt det meste av plastreparasjoner. 

Vakttelefon til kl. 24:00

Leie av produkter

Vi tilbyr kanskje bransjens mest fleksible betalingsmåte for maritim bransje. Du velger fastbeløp og kan fordele kostnaden over for eksempel 24 eller 36 måneder. Ta kontakt for et skreddersydd tilbud for ditt behov!

Ringjord

Smartboat One passer på båten din!

Brukervennlig og driftssikker løsning som gjør at du kan ha oppsyn med båten din uansett hvor du befinner deg i verden.

Produktet kan du montere selv. Hvis ikke, så hjelper vi deg gjerne med en proff installasjon.

Ringjord Flyt

- full innsikt og kontroll på ditt maritime prosjekt

Fremdrift. Kostnader. Leveranser og andre milepæler. Det er mange ting å holde kontroll på i for eksempel en maritim ombygging eller nyinstallasjon. Det har vi tatt konsekvensen av, og som kunde av Ringjord Maritim tilbyr vi tilgang til vårt prosjektverktøy – Ringjord Flyt.

Flyt gir deg som kunde full innsikt for alle deler av ditt prosjekt hos oss, ordrelinje for ordrelinje, og hva som er gjort av hvem.

Kort fortalt: Alt vi vet, ser du – med Flyt.

  • Full kundeinnsikt i alle deler av prosjektet

  • Følg leveransen din fra start til slutt

Ringjord
Nytt utstyr er mer enn selve transaksjonen
Nytt utstyr blir stadig mer komplisert. Vi legger stor vekt på å tilby grundig opplæring, tilpasset dine behov. Vi tilbyr enkeltpersoner og grupper opplæring i våre flotte kurslokaler på Kvaløya. Det sikrer fornøyde kunder som vet hvordan det nye utstyret fungerer.

Ringjord Maritim

Vår maritime avdeling tilbyr nyinstallasjon, ombygginger, service og reparasjoner samt klassifiseringer og pålegg. I Ringjord står høy servicegrad sentralt, og våre dyktige fagfolk står til din tjeneste.