Solcelletakstein - la taket produsere strømmen din

Du trodde kanskje solceller var for boliger sørpå? Tro om igjen!

Ringjord

I Eidvegen har Ringjord elektro nettopp installert nok et nybygg med solcelletakstein. Huset produserer med andre ord strøm fra sitt eget tak. I dette huset forbrukes nesten all strømmen som produseres til blant annet lading av elbil, men evt. overskuddskraft selges tilbake til nettleverandøren – i dette tillfellet Troms Kraft Nett.

Mange tror fortsatt at solceller hører sør-Norge til, men det er ikke riktig. Faktisk har vi svært gode forhold for solcelleanlegg her nord, med lys døgnet rundt i sommerhalvåret og gunstige produksjonsforhold pga. temperatur. Mange boligeiere med slike anlegg rapporterer også stor glede over å følge med og produsere egen strøm. Våre løsninger gir full styring via App hvor du til enhver tid har full kontroll over anlegget.

Solcelletakstein ser ut som vanlig takstein, og gir et lekkert, moderne utseende på boligen. I praksis er hvert panel sin egen strømprodusent, og det hele kobles sammen via en inverter som vi har koblet opp i byggets tekniske rom.

I Ringjord har vi etterhvert mye erfaring med installasjon og service på grønn energi. Er det på tide å bytte tak, eller skal du bygge nytt? Da er solcelletakstein virkelig noe å vurdere. Vi kan hjelpe deg med prosjektering og gode råd. Ta kontakt!

Stikkord
  • Solcelleanlegg
  • Solcelletakstein
  • Installasjon
  • Nybygg
  • Inverter
  • Nett-tilkobling
  • Søknader

Aktuelt fra oss

nb_NONorwegian

Vakttelefonen er tilgjengelig utenfor ordinær åpningstid frem klokken 24:00, 7 dager i uken. Ved evt. utrykning tilkommer ekstra kostnader og gebyrer.

Ringjord - et trygt valg.

Post og besøksadresse:
Eidvegen 696, 9105 Kvaløya

Ringjord